Crematie

Sinds 1995

Ruime ervaring
R

Betrokken

Een mooie herinnering creëren

Vertrouwen

Alles is bespreekbaar

020-6010664

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Kiezen voor een crematie

Esveld Uitvaartzorg verzorgt veel crematies in regio Badhoevedorp. Veel mensen kiezen voor een crematie voor uiteenlopende redenen. Een crematie is minder kostbaar en u zit niet jarenlang vast aan een graf dat u moet onderhouden. Voor een crematie betaalt u gemiddeld tussen de 5.500 en 7.000 euro. Als symbool ter nagedachtenis kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooie urn, maar u kunt ook de as uitstrooien op een gedenkplek. Het verschil met een begrafenis zit vooral in de tijd na de uitvaart. Wilt u graag een graf bezoeken op een vaste plek of heeft u liever meer vrijheid in de plek van de herinnering? Of misschien vindt u het juist fijn om de as in een mooie accessoire altijd dichtbij u te houden.

crematie

Henk Esveld

crematie

Arjette Esveld

Advies bij uw keuze

Vanzelfsprekend staat Esveld Uitvaartzorg altijd klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek omtrent uw keuze. De eerste vraag luidt natuurlijk of u kiest voor een begrafenis of crematie. Wij adviseren hierover en wijzen u op de mogelijkheden, maar de uiteindelijke keuze blijft heel persoonlijk. Ook voorzien wij u graag van advies bij het samenstellen van de afscheidsredes. Die mogen evengoed serieus zijn als humor bevatten, een grap of anekdote ophalen mag gerust, zolang het past bij de overledene. Ook denken wij mee in het voortraject als duidelijk is dat een geliefde zal komen te overlijden. Wij zorgen altijd voor een perfecte uitvaart op maat, afscheid nemen doe je tenslotte maar één keer.

Wilt u meer weten over een crematie?

Neem dan gerust contact op met Esveld Uitvaartzorg. Wij staan ten dienste van onder meer regio Badhoevedorp, Heemstede, Hoofddorp, Rijsenhout, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Zwanenburg en Haarlem.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.