Over

Sinds 1995

Ruime ervaring
R

Betrokken

Een mooie herinnering creëren

Vertrouwen

Alles is bespreekbaar

020-6010664

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Esveld Uitvaartzorg

Esveld Uitvaartzorg verzorgt al sinds 1995 persoonlijke uitvaarten voor onder meer regio Badhoevedorp, Haarlemmermeer, Amsterdam, Aalsmeer, Heemstede, Hoofddorp, Haarlem en Nieuw-Vennep. Intussen hebben wij zowel regionaal als landelijk een uitstekende reputatie opgebouwd als professionele uitvaartverzorger. Kleinschaligheid, professionaliteit en een grote betrokkenheid kenmerken onze uitvaartverzorging. Onze belangrijkste drijfveer is nabestaanden een persoonlijke uitvaart op maat te geven, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Afscheid nemen is eenmalig en moet naar onze mening perfect zijn voor een mooie herinnering in droevige tijden. Een vrijblijvend gesprek op locatie om uw wensen te bespreken is altijd mogelijk.

Bewust kleinschalig

Als hecht familiebedrijf waarin vader, dochter en tante als ontvangstdame meedraaien, zijn wij bewust kleinschalig gebleven om die persoonlijke betrokkenheid te behouden. Wij regelen alles met een eigen locatie met opbaarruimte en ontvangstruimte voor de condoleanceavond. De plechtigheid vindt elders plaats, op een locatie naar keuze. Voor ons is het uitvaartwerk meer dan alleen het goed organiseren van een begrafenis of crematie. Wij leggen onze ziel en zaligheid in ons werk om niets aan het toeval over te laten. Hiermee maken wij een persoonlijke inbreng van ons en onze klanten mogelijk, om zo altijd tot een persoonlijke uitvaart te komen.

Esveld Uitvaartzorg

Henk Esveld & Arjette Esveld

“Ontzorgen en onmiddellijk de juiste actie ondernemen, zodra het moment daar is”

– Esveld Uitvaartzorg

Wilt u meer weten over onze uitvaartverzorging?

Neem dan gerust contact op met Esveld Uitvaartzorg. Wij staan ten dienste van onder meer regio Badhoevedorp, Haarlemmermeer, Amsterdam, Aalsmeer, Abbenes, Nieuw-Vennep en Bennebroek.